Little Known Facts About kırklareli prefabrik ev.

Wiki Article

Yandaki odadaki sesimi duyar mı? Prefabrik evlerde olumsuzluk olarak bahsedilen ses yalıtımı aslında tercih edilen modelle ilgilidir. İç oda duvar panellerinde özel yalıtım uygulanarak tuğla gibi duvarlardan prefabrik evlere daha yüksek ses yalıtımı sağlanabilir.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar ten cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da ten cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve strategyına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Bu modeller, geniş ailelerin ya da evlerinde misafir ağırlamayı sıkça tercih eden bireylerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ayrıca, çatı katı terasları ve balkonları ile ferah bir yaşam alanı sunmaktadır.

Konut açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak için tasarlanan prefabrik ekonomik toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini sağlar.

Triplex villa modeli de prefabrik yapı sisteminde sunulan lüks konut modelleri edirne prefabrik ev modelleri arasında yer almaktadır. Modern mimari tarzların yanı sıra geleneksel mimarinin eskimeyen klasikleri prefabrik villa modellerine kolayca yansıtılabilmektedir.

Prefabrik evler, Nevyap'ın yenilikçi ve kaliteli yaşam alanları yaratma vizyonunun bir parçasıdır ve modern-day yaşamın ihtiyaçlarına cevap verir.

Fakat bilinenin aksine prefabrik evler her mevsim rahatlıkla kullanılır. Prefabrik evlerin yapım aşamaları ise şöyledir;

Bu levhalar arasına standart üretimlerde yalıtım amaçlı EPS prefabrik ev duvar malzemesi konulmaktadır. Daha yüksek yalıtım ve A sınıfı yangın çanakkale prefabrik ev modelleri güvenliği için levhalar arası prefabrik ev duvar malzemesi olarak taş yünü kullanılmaktadır.

Prefabrik evlerin yapımında kullanılan malzemeler çevreye ve insan sağlığına zararı bulunmayan malzemelerdir. Prefabrik evlerin imalat ve montajında kullanılan malzemeler kesinlikle asbest ve kanserojen madde içermez.

You are utilizing a browser that isn't supported by Fb, so we have redirected you to definitely an easier Edition to provde the most effective practical experience.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte edirne prefabrik ev modelleri parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

İkinci el çanakkale prefabrik ev modelleri konut satışlarında bir bakıma betonarme konut satın alıyormuşçasına sizin isteklerinizi yansıtamayacak bir ev alabilirsiniz. Tabii ki sahibinden prefabrik ev fiyatları incelendiğinde tutar açısından prefabrik ev modelleri daha makul bir manzarayla karşılaşmanız mümkün.

Report this wiki page